Thuis

Zhangjiagang renda packing machinery co.,ltd

Bedrijfprofiel

De Machinesco. van Zhangjiagangrenda, Ltd is een verwerkende onderneming die zich in de machines van de drankverpakking, het plastic machines en materiaal van de waterbehandeling specialiseren.  Wij hebben met vele beroemde buitenlandse ondernemingen op drankgebieden samenwerken, hebben wij stevige de productieervaring van vele jaren, geavanceerde technologie evenals constant vernieuwde producten. Voorts geven wij de beste dienst aan onze klanten, en wij genieten van hoog prestige onder gebruikers. Wij hebben een verenigd team op buitenlandse handelsgebieden, zodat hebben wij opstelling een versterkte status in drank vullende zaken!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de verpakkingsmachines van Zhangjiagangrenda, Ltd heeft een geschiedenis van meer dan 20 jaar. wij hebben de ervaring van meer dan 20 jaar in buitenlandse zaken, en wij hebben met vele buitenlandse ondernemingen van alle wereld samengewerkt.

Becasuse van onze goede dienst, kwaliteit en onze rijpe technolagy, hebben wij onze eigen band " Renda“, en onze uitvoer wordt groter en groter.

Nu, gaan wij de betere het vullen machine en de betere dienst maken zodat de betrouwbare leverancier op deze gebieden kan zijn.

Zhangjiagang  renda packing machinery co.,ltd Zhangjiagang  renda packing machinery co.,ltd Zhangjiagang  renda packing machinery co.,ltd Zhangjiagang  renda packing machinery co.,ltd Zhangjiagang  renda packing machinery co.,ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Renda

Jaarlijkse omzet : >20 Million

Opgericht Jaar : 1990

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Sap het Vullen Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Sap het Vullen Machine voor verkoop